13 = gelukshow

Speluitleg :
De mensen worden door de presentator ingedeeld in twee teams. De teams worden zo ingedeeld, dat ze qua samenstelling ongeveer gelijk zijn (aantal, man/vrouw, leeftijd ).
Deze twee teams gaan het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd !

Elk team krijgt nu van onze presentator een reuze “speel“kaart (1x2m ) met daarop 25 vakjes. Elk vakje is genummerd en staat voor een bepaalde opdracht ( doe-denk opdracht, deze opdrachten kunnen we aanpassen aan de groep, zodat we het zo gek mogelijk kunnen maken ! )

Heb je met je team een opdracht gewonnen, dan mag je dat vakje met die opdracht dichtschuiven. Vakje nummer 13 is opvallend fel van kleur en dit is niet zonder reden. Het team dat als eerste 13 vakjes afgesloten heeft, heeft het spel gewonnen! ( 25 – 13 = nog 12 opdrachten in het spel ). 13 Is bij dit spel dus het gelukscijfer want met 13 win je het spel !!!

In de hoge hoed van onze presentator bevinden zich 25 ballen met op elke bal de daarop betreffende opdracht. Na elke opdracht laat de presentator een nieuwe bal uit de hoge hoed komen ! Met weer een nieuwe, spannende en uitdagende opdracht voor het hele team ! Welk team zal er gaan winnen ? En met een schitterende prijs naar huis gaan ? Ja, ook aan de poedelprijs is gedacht !

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.