csi

Met CSI betreed je de wereld van de forensisch detective. Dit spel, gebaseerd op de gelijknamige populaire Tv-serie, zorgt voor een niet alledaags teamuitje. De vondst van het lijk van ene Jessie Koopman zorgt voor een behoorlijke twist! Alles wijst namelijk op een moord. Wat zijn de motieven, welk bewijs is er te vinden op de crime-scene, wie heeft er een alibi en waarom is vermoord? Het is aan jou en je team om de moordenaar te vinden en de zaak op te lossen.

Hoe gaat CSI te werk?
Je Scant de Meegeleverde QR en ontdekt de eerste aanwijzingen en je leert het slachtoffer wat beter kennen. Niks mag onopgemerkt blijven, alles is van belang voor het onderzoek. Maar, wat is écht, en wat is een dwaalspoor? Goed denkwerk, een heldere geest en overzicht brengen je stapje voor stapje verder. Vervolgens bepaal je waar het vervolg van het onderzoek heen gaat. Door minutieus te werk gaan en de juiste plekken te bezoeken, vind je essentiële informatie die nodig is om deze moordzaak op te lossen.

Introductie
Je bent niet van het een op andere moment detective. Zoals het een goed politieagent betaamt, beginnen we de case eerst met heldere speluitleg. Iedereen wakker? Mooi, tijd voor de briefing van de . Een uitgebreide uitleg over het spel en de eerste informatie over het slachtoffer. Als de teams gevormd zijn begint je onderzoek.

Game on
Vanaf dit moment is het game on. Bepaal je strategie: wie ga je verhoren, wat zeggen de sporen op het plaats delict, wie heeft er een alibi, wie heeft een motief, en klopt dit met wat anderen zeggen? Je stelt een lijst van verdachten op, hun motieven en bepaald wie het volgens jullie gedaan heeft.

Verslag en evaluatie
Wie is als 1e terug op het bureau? Je meldt de naam van de verdachte aan je meerdere. Alle lijsten worden bekeken en geëvalueerd, wie is de winnaar, Zaak gesloten!

Zaak gesloten?
Wat is er nou lekkerder dan een opgeloste moordzaak afsluiten met een goede maaltijd? Informeer naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.