depelgrimscode

Kraak de code en vind de pelgrimsschat.

Het razend spannende tv-programma De Pelgrimscode is een groot succes op de buis. De Pelgrimscode wordt nog leuker als u ‘m zelf kraakt! Ga op ontdekkingsreis en ervaar deze grensverleggende citygame als groeps- of bedrijfsuitje.

Wat staat u te wachten tijdens De Pelgrimscode?

Alle deelnemers transformeren tot pelgrims, op weg naar dat ene ‘hogere doel’: de pelgrimsschat. Voor u op pad gaat, volgt er eerst een uitgebreide briefing en een drankje met iets lekkers, zodat iedereen goed voorbereid aan de tocht begint.

Dan gaat u in teams de stad in, op weg naar de eerste historische beproeving. Al puzzelend en door het goed uitvoeren van opdrachten probeert u de eerste code te vinden. Heeft u ‘m gevonden? Dan weet u de volgende uitdaging te vinden! Aan de hand van eliminatiespellen kan uw team bonusaanwijzingen verdienen. Zo wordt uw team steeds handiger en speuren jullie jezelf zo richting de pelgrimsschat. Moge het scherpste team winnen!

Aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking onder het genot van een drankje in het restaurant. Een aansluitend diner is een heerlijke dagafsluiter. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.