KolonistenCatan

Grondstof voor een verrassend spannende strijd!

Levensecht Kolonisten van Catan. Dit supers pannende, tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste grondstoffen als graan, hout en wol te verzamelen, koloniseert u een dorp. TB Events brengt dit razend populaire bordspel nu in een levensechte variant. Terug naar af: elke pionier bouwt in teamvorm aan z’n eigen toekomst.

Wat staat u te wachten? Na ontvangst met koffie en iets lekkers volgt een uitgebreide speluitleg en vormen we teams. Gewapend met gsm en een handboek legt u een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Zoekfoto’s vinden, opdrachten goed uitvoeren en juist antwoorden zorgen voor onderhandelingsbouwstoffen.

Deze kunnen worden omgezet worden in een dorp, stad en straten en onderling kan er onderhandeld worden om ontbrekende bouwstoffen te krijgen. Welk team manoeuvreert zich in de beste onderhandelingspositie en verovert de stad? Aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking onder het genot van een drankje in het restaurant. Een aansluitend diner is een heerlijke dagafsluiter. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.