levendganzenbord

Levend Ganzebord

Eerst worden de personen door ons in groepjes verdeeld (Alle groepen blijven wel gezellig bij elkaar zitten, zodat iedereen optimaal bij het spel betrokken blijft). Alle groepen krijgen een spelformulier waarop behaalde scores van de diverse opdrachten bijgehouden moeten worden. 
Er mag steeds één persoon van een groep naar voren komen om aan het speelbord met een grote dobbelsteen te gooien. Kom je op een algemene opdracht, dan mag de persoon aan het speelbord weer gaan zitten en volgt een opdracht die bestemd is voor alle groepen. De score wordt ingevuld op het spelformulier.
Komt de speler op een “doe-opdracht”, dan zal deze speler aan het speelbord een ludieke opdracht moeten uitvoeren ten overstaan van het publiek. (Bijv. meezingen op gitaarmuziek of een bierestafette)
Het spel ken twee prijswinnaars: de ploeg die het snelst van start exact op de finish uitkomt en de ploeg met de hoogste score op het spelformulier.

Voorafgaand aan het feest horen wij graag van de organisatie enkele wetenswaardigheden over enkele mensen die mee gaan doen aan dit spel. Het gaat om leuke, grappige of gekke gebeurtenissen waar zij bij betrokken zijn geweest. Wij verwerken deze informatie in het spel. Betrokkenen verwachten dit vaak niet en de verwerking van deze informatie in het spel staat garant voor de nodige lachsalvo´s tijdens het feest.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.