levendmonopoly

Het gezelligste groepsspel nu levensecht als teamuitje.

 

Wie is er niet mee opgegroeid? Monopoly geldt al jaren als een van de bekendste en meest gespeelde bordspellen wereldwijd. En het gezelligste groepsspel is nu levensecht als teamuitje te spelen. Van pion tot vastgoedmagnaat: gewoon op straat!

Wat staat u te wachten?

Na een ontvangst met een kop koffie en iets lekkers maken we teams. Vervolgens krijgen de teams een uitgebreide speluitleg van De Bank. Na een laatste briefing bepaalt u aan de hand van een stadskaart met uw team de beste strategie en gaat op pad. Gewapend met een mobiele telefoon verzamelt uw team zoveel mogelijk straten en/of delen hiervan. Hierbij is van het belang de huizen in bezit krijgen die de meeste huur op brengen. Maar hiervoor moet wel eerst een opdracht goed uitgevoerd worden. …En sneller dan de andere teams als zij ook dit huis op het oog hebben! Welk team manoeuvreert zich in de beste onderhandelingspositie en wordt de rijkste van de stad?

Na afloop van het spel verzamelen de teams zich bij het beginpunt. Onder genot van een drankje worden het winnende team en beste onderhandelaars bekendgemaakt. Monopoly maakt hebberig en hongerig naar meer. Daarom sluit u de dag af met een heerlijk diner.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.