chaosfeest

Ongeorganiseerde feest

Op deze avond wandelt u binnen bij een heuse bruiloft. 
De tafels voor de familie, de voetbalclub, de collega´s en alle andere “gasten” staan klaar. Wanneer iedereen zit, is er koffie met iets lekkers en kan er een begin worden gemaakt met het bedenken van sketches voor het bruidspaar. Zo dient er een welkomstlied gemaakt te worden, de versiering (roosjes vouwen) wordt gemaakt, een ABC levensloop etc.

Dan, als de voorbereidingen gereed zijn, volgt het officiële gedeelte van het feest. De huwelijksvoltrekking van het bruidspaar, compleet met getuigen, wederzijdse ouders en de ambtenaar van de burgerlijke stand. 

Nadien volgen de felicitaties voor het kersverse “bruidspaar” en worden de sketches ten tonele gebracht.
Is dit achter de rug, dan volgt een heerlijk buffet en is het feesten geblazen. Dansen en hossen op de muziek maar niet nadat het bruidspaar de openingsdans heeft verricht. Tijdens het feest wordt uiteraard het “versieren en hoog leven” van het bruidspaar niet overgeslagen. Er is zelfs een fotograaf aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen voor het “nageslacht”. Kortom net een echte bruiloft, een feestelijke avond voor de echte levensgenieters onder ons.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.