speeddatencollega's

Een verrassende dialoog als teambuilding.

Bedrijfscultuur en sfeer zijn de belangrijkste peilers waarop een werknemer zijn of haar bedrijf beoordeelt. Collegialiteit is een groot goed, maar absoluut geen vanzelfsprekendheid. Om die reden organiseert TB Events Speeddaten met collega’s. Geen geforceerde, langdurige verhandelingen, maar frisse korte gesprekken van twee à drie minuten over uiteenlopende onderwerpen als vrijetijdsbesteding, uitgaan, relaties, gezinssituatie en de werkvloer. In de praktijk leidt dit vaak tot een verrassend sprankelende, informele dialoog en nieuwe inzichten en opvattingen.

Wat staat u te wachten?
Na een ontspannen ontvangst met koffie of thee en iets lekkers wordt het doel van het bedrijfsuitje uiteengezet en het begrip speeddaten gedefinieerd. Het is immers absoluut niet de bedoeling dat er nieuwe liefdes op de werkvloer bloeien, maar dat je elkaar met een kleine knipoog beter gaat leren kennen. Dan beginnen de ‘dates’ en gaan de collega’s elkaar gedurende korte gesprekjes aan de tand voelen over de verschillende onderwerpen. Gedurende de middag zullen verschillende rondes met gevarieerde opdrachten en vragen passeren. Elke ronde betekent een nieuwe gesprekspartner zodat iedereen elkaar spreekt gedurende de middag. Open vragen komen voorbij, maar ook multiple choice inzichtvragen. Hierin wordt de kandidaten gevraagd een antwoord te kiezen voor degene die tegenover hem of haar zit. Dit zorgt voor een leuke suggestieve twist en draagt bij aan het inlevingsvermogen. Bovendien leveren deze vragen punten op. Aan het eind van de middag is er een prijsuitreiking voor de beste speeddater met de meeste punten. Daarna kan er worden nagepraat en geborreld in het etablissement.

Honger naar meer?
Een spraakwaterval maakt hongerig. Tijdens een aansluitende lunch, een diner of barbecue kunnen de gesprekken gewoon worden voortgezet . Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.