thephone

Een spannend groepsspel waarbij alles draait om dat ene telefoontje. U kent ze wel, die cruciale telefoontjes die u doen rillen van de zenuwen. ‘Baan of geen baan’ bijvoorbeeld: om uzelf op te vreten zo spannend. City Game The Phone – gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma – draait op deze spanning; de telefoon speelt de hoofdrol.

Wat staat u te wachten?
City Game The Phone begint rustig. Onder het genot van een kop koffie en iets lekkers krijgt u een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaat uw team de stad in.

Samen met uw team voert u opdrachten uit die u via The Phone doorkrijgt. Bij ieder goed volbrachte opdracht ontvangt uw team een aanwijzing. Hoe beter het samenspel, hoe meer aanwijzingen jullie van The Phone ontvangen. Die aanwijzingen brengen u steeds dichter bij het einddoel: “the Phone” schat.

Aan het einde van het spel keren de teams terug naar het ontvangstpunt. Onder het genot van een drankje wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald. Vervolgens schuift u aan voor een overheerlijk diner en een spraakwaterval aan impressies.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.